22 comments on “Oameni frumosi si 2 biciclete

  1. 🙂 Stiam eu. Tot respectul pentru initiativa, determinare si rezultat! M-am amuzat de fiecare data cand v-am citit peripetiile si m-am bucurat cand am citit ca veti pleca intradevar. Ma bucur ca s-a terminat cu bine! Bravo inca o data 🙂

    Like

  2. ce frumos! eu știu sigur că nu aș fi putut să fac asta! cum a fost trecerea munților, acolo mi se pare marele greu!!!
    e de apreciat ce-ați făcut, ce dacă nu e toată lumea de aceeași părere, de fapt, pentru voi ați făcut-o… la o scară mult mai mică, e ca și atunci când am făcut cu bicicleta drumul de 70 km dintre Baia Mare și Satu Mare, singură… pentru că așa am simțit, c-am avut nevoie!

    felicitări, m-am bucurat să citesc/ vizionez acest articol. pozele sunt atât de frumoase, de expresive. sunteți două fete deosebite, felicitări!!!

    Like

  3. Felicitari fetelor ati facut un drum destul de greu dar frumos,l-am parcurs si eu cu masina din pacate,apreciez curajul vostru !Bravo si inca odata felicitari ca ati reusit ce v-ati propus…:)

    Like

  4. Felicitari fetelor, tocmai v-ati pus deoparte niste amintiri de pomina cu aventura vostra si sper ca de-abia ati prins gustul – nu de alta, dar ar fi si pacat la ce potential aveti.
    Cat despre Cristi, banuiesc 99% cine e personajul dupa felul cum transmite propriile ingrijorari si altora, dar si invaturile legate de hidratare 🙂

    Like

    • Multumim, Claudia! 🙂 Amintiri avem multe si faine. La partea cu potentialul Bianca se descurca, eu mai mult cu entuziasmul sunt. O sa mai umblam cu siguranta. Cat despre Cristi, e ala pe care il stii si tu. 🙂

      Like

Leave a comment